Поп-Уп сложљиви колица за аутомобиле

Поп-Уп Склопива канта за смеће · Врхњи материјал: Направљена од крпице од 500 доњег паковања која обезбеђује максималну чврстоћу, издржљивост и дуговечност. Ово је непропусни материјал који ће ваш аутомобил бити сигуран од било каквих течности. · Добар савршен простор - Овај канта за аутомобиле је у мини димензији, д ...

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

Поп-Уп сложљиви колица за аутомобиле

· Материјал врха: Израђен од крпице за паковање тежине 500 дениер за максималну чврстоћу, издржљивост и дуговечност. Ово је непропусни материјал који ће ваш аутомобил бити сигуран од било каквих течности.

· Добар уштеду простора - Овај канта за аутомобиле је у мини димензијама, пречника око 7,1 "(18 цм), висине око 7,9" (20 цм), узима минималну количину простора и пружа вам пун капацитет смећа, без узимања сав простор за ноге .

· Идеално за путовање - Помозите свом аутомобилу да буде чиста и уредна, практична и практична када требате бацити смеће на путовање, такође се може користити као торба за одлагање за играчке, одећу или било шта друго што желите да ставите унутра.

· Сложен дизајн - Сложљив за једноставно складиштење, можете је држати у углу и сачуваће ваше мјесто када вам не треба да их користите. Појавиће се када вам треба у колима или на отвореном као камп.

· Квалитетна гаранција - Ово је мастер комад за ваш аутомобил, то ће учинити ваш аутомобил уредним и чистим, плесае само слободно га купити, ми ћемо вам пружити најбољи производ и услугу. Свако питање, слободно нас контактирајте.

Поп-Уп сложљиви колица за аутомобиле

Спецификације

кутија за отпатке отпорна на воду

- лако се складишти

- пречник цца 18 цм

- укупна висина 20 цм

- јак издржљив материјал

- може бити обешен са интегрисаним траком или га држати доле са интегрисаним велцом на дну

- идеално за аутомобиле, комби, караван за чамце чак и код куће

Hot Tags: поп-уп кола за склапање аутомобила, Кина, произвођачи, добављачи, велепродаја, јефтини, прилагођени, на лагеру, бесплатан узорак
Istraga