Преклопни Смарт Савер Поп Уп Бин

Фолдинг се може лако, савитљиво и практично склопити код куће. Преклопни Смарт Савер поп уп бин се налази у дечијој соби за играчке за децу. И дјеца то воле. 2. Јасан и љубазан облик, можете да примате све врсте малог робе користећи Фолдинг Хампер Бин у свом дому, доносећи вам новитет и моду свог дома. 3. Анти-плесни, прашина, инсекат одбијајућа од комараца, отпоран на мирис. 4. Склопива, мала запремина, нема простора, лако се сакупља.

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

Прекидач Смарт Савер поп уп бин поп уп бин

Материјал контејнера за чекић је јак и чврст, мекан, отпоран на прашину, преносив и склопив, без простора и сакупљања.

Материјал: Фабре Полиестер, преклопљена поцинкована челична жица.

Величина: 38к45цм, прилагођена величина

Употреба: Домаћинство, смештај са ВЦ-ом, прљава одећа, колекција одјеће.

Кућа је у нереду, а расположење није добро, осећајте се досадним.

Како онда можемо?

Користите Корпу за складиштење, Живот је да уживате, зарадите кући више простора. Ми смо на врху куће за више простора.

Преклопни Смарт Савер поп уп бин

Предности

1. Фолдинг се може лако склапати, модеран и практичан код куће. Преклопни Смарт Савер поп уп бин се налази у дечијој соби за играчке за децу. И дјеца то воле.

Скривена одећа не може се видети унутра, али и додати лепоту унутрашњости, јаку издржљивост, више не регуларну промену прљавих кошара за одећу и бринути, али и добар помоћник ваше куће. . Са овом прелепом колекцијом за кошарку за складиштење, можете ставити сву прљаву одећу и прљаве чарапе, или не можете видети неуредне, не само погодне.

Процес челичне жице

Жичана жичана жичана жичана жичана жица, жица од нерђајућег челика је направљена након 3000 преклопних тестова, може се користити више пута, отпорност на хабање, лако се деформише уз добру еластичност. Челична жица је полирана челичним штапом користити следећу машину за израду жице. Поцинкована челична жица је доброг квалитета, није једноставна за руковање, добра еластичност и издржљивост.

Преклопни Смарт Савер Поп Уп Бин

Hot Tags: фолдинг смарт савер поп уп бин, Кина, произвођачи, добављачи, велепродаја, јефтини, прилагођени, на лагеру, бесплатан узорак
Istraga