Дјечија врећа за чување деце

Назив производа: Дјечија врећа за складиштење дјеце Дозвољена врећица за складиштење са 3 џепа преко организатора врата Простор за уштеду простора, 3 Поцкет Хангинг Валл Организер од ФУ КСИН Цхилдрен нуди четири џепа који ће лако уклапати одјећу, додатну опрему или тоалет.

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

Дјечија врећа за чување деце

Складишна кутија за вјешање са 3 џепа преко организатора врата

Опција за складиштење простора, 3 Поцкет Хангинг Валл Организер из ФУ КСИН Деције нуди четири џепа који ће лако уклапати одјећу, додатну опрему или тоалетне потрепштине.

Дјечија врећа за чување деце

Материјал: 190Т тканина од полиестера , 40 г / м2  

· Деца виси организатор је израђен од дебљег материјала, тако да је крут и држи је свој облик добро ухвати виси на зиду

· Може да виси преко врата са куком или да се причврсти на зид помоћу обезбеђеног хардвера

· Димензије: 1 4 14 " к 23,6 "

· Ова врећа за вјешање има рупу / куку.   Не изгледам лепо. Џепови су лепи величине и чак можете поставити бочицу за воду у већим џеповима

· Величина: 36к36к 60 цм   Са 3 џепа .  

Дјечија врећа за чување деце

Дјечија врећа за чување деце

О ФУ КСИН ЦО., ЛТД

ФУ КСИН Дјечја врећа за чување 3 џепа изнад организатора врата основана је око идеје да се сигурни, висококвалитетни дјечаци могу приступати свим породицама. Данас смо једна од највећих породичних компанија у дечјем складишту ометају индустрију производа у корпусној корпи и верују милиони породица широм свијета. Дизајнирамо и производимо широк спектар производа за намештај у раним детињским годинама - и изван ње, пружајући дјеци сигурна места за спавање, играње и истраживање.

Дјечија врећа за чување деце

Hot Tags: деца која држе врећу за складиштење, Кина, произвођачи, добављачи, велепродаја, јефтини, прилагођени, на лагеру, бесплатан узорак
Istraga