Поп Уп складиште за децу одјеће за прање веша

Поп уп складиштење Детска одећа Перионица за прање веша Квалитет и дизајн - сложен поппинг уп је савршен за декорацију спаваће собе. Наша торба за веш је лако отворити, а 100 посто дете пријазно. Направљен је од полиестера у облику животне средине, а садржи чврсто ткане тканине и ...

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

Поп уп складиште за децу одјеће за прање веша

Квалитет и дизајн - сложен поппинг уп је савршен за декорацију спаваће собе. Наша торба за веш је лако отворити, а 100 посто дете пријазно. Израђен је од полиестера у облику животне средине, а садржи чврсто ткане тканине и издржљиву конструкцију. Цистерна за сакупљање честица има довољно простора за одећу дечака и девојчица. Двије дугачке ручке омогућавају лак транспорт између спаваће собе и перионице.

 

Бриллиант Арт Ворк - Наша кола за косу за прање веша представљају најбоље уметничке радове Диснеи. Различити ликови укључују Спидерман, Елена, Блацк Пантхер, Фрозен, Дартх Вадер, Диснеи Принцесс, Авенгерс, Вондер Воман, Батман и Суперман. Штампана на квалитетном 190Т, 210Т полиестерском материјалу, ове графике су живахне и богате. Ови вешници отежавају креирање савршене декорације за децу. Миксирајте и подударајте се са различитим карактерима за најбољу дечију спаваћу собу.

 

Разноврсна и једноставна фолија деца ометају - Наша кошара за прање веша има пуно простора за дечију одећу. Када се отвара 17 "к 17" к 24.5 "када се отвори, лако можете да уклапате децу одеће. Материјал 190Т обезбеђује издржљивост и чврстоћу приликом чувања ваше дечије одеће са две ојачане стране са јаким бочним ручкама. Наши брисачи за прање веша постају равни, што их чини једноставним за чување у дјечијем орману или испод лежаја када није у употреби.

Ова колапсна вешалица омета Суперман и други стил и направљена је за максималну удобност. Склопиве кошаре за прање рубља нуде тоне дечије одеће за одјећу и савршене су за организацију ормара, декорацију спаваће собе и складиштење за различите типове соба. Наши хлађи за перилице имају чврсто ткани 190Т висококвалитетни полиестер. Ова чврста тканина пружа додатну чврстоћу како би ваша одјећа била сигурна. Ове оштећене вешере имају две ојачане бочне ручке које су ојачане, што доводи до транспорта из дечије собе у вешерај. Ови препреке су склопиви и сложљиви, постављају се равномерно за лако складиштење испод кревета, у орману или у било ком другом животном простору. Чврсто ткане тканине на овим корпама, за разлику од јефтиније мреже, отежавају на тржишту. Тканина коју користимо додаје додатну чврстоћу и издржљивост приликом складиштења кошуља, кратких рукава, чарапа, одјеће за дјевојчице, одјеће за дјевојчице, одјеће за бебе или било чега другог које чувате.

 

Поп уп складиште за децу одјеће за прање веша

Hot Tags: поп уп складиште дечија одећа вешалица, Кина, произвођачи, добављачи, велепродаја, јефтини, прилагођени, на лагеру, бесплатан узорак
Istraga