Кс Рам за кошарку

ФОЛДАБЛЕ & НИЛОН ХАНДЛЕ - Алуминијум Кс оквир нуди дизајниран дизајн. Оквир држи своје стајање по потреби, али се лако може сравнити и уклонити када се не користи за додатно уштеду простора. Штавише, ту су и ручке за транспорт.

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

одлика

· ФОЛДАБЛЕ & НИЛОН ХАНДЛЕ - Алуминијум Кс оквир нуди дизајниран дизајн. Оквир задржава свој стуб по потреби, али се лако може сравнити и уклонити када се не користи за додатно уштеду простора. Штавише, ту су и ручке за транспорт.

· ДУСТ ЦОВЕР - На врху је комад тканине, више се не брине о томе да ће вам одјећа носити кућни љубимац и нико не може видети прљаву одјећу.

· ДИМЕНЗИЈЕ И ГАРАНЦИЈА - Користе величину 50к35к66цм (Л * В * Х) и уклапају се у ограничене просторе за складиштење као што су пртљаг и путовање.

Кс Рам за кошарку

Радионица Поп-Уп Хампер Баскет

Због својих висококвалитетних и конкурентних цена, наши производи се широко пласирају у Европу, Америку, Азију, Нови Зеланд и Аустралију. Такође улажемо у напредни софтвер и хардвер за надоградњу нашег дизајна и објеката како бисмо нашим купцима пружили производе врхунског дизајна и беспрекорног квалитета. Осим тога, такође топло поздрављамо ОЕМ и ОДМ пројекте.

Кс Рам за кошарку

169.јпгКс Рам за кошарку

Hot Tags: к рам кошара за прање веша, Кина, произвођачи, добављачи, велепродаја, јефтини, прилагођени, на лагеру, бесплатан узорак
Istraga