Кс Врећа за прање рубља Кс Фраме

Кс Фраме Пумпа за прање веша се чврсто уклапа у скоро сваку просторију или купатило за бољу организацију. Ово може бити постоље за косу за прање веша, а ипак можете директно обрисати пралицу. Можете лако да га преместите из собе у собу или зграду до зграде до сакупљати и депоновати веш. Одлично за путовања до и од самопослужних центара за прање веша. Поред тога, када није у употреби, наша колица за двоструку веш машину за прешање могу се преклапати за складиштење.

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

Једноставан и модеран стил, лаган за чување, штеди простор

Кс Фраме Пумпа за прање веша уредно се уклапа у скоро сву просторију или купатило за бољу организацију.

Опис производа

· ДУРАБЛЕ & ЛИГХТВЕИГХТ - израђен од 600Д Оксфорд тканине, водоотпоран и издржљив. Средите основне потребе за свакодневним животом, једноставно идеално за дневну собу, спаваћу собу, дечију собу и вешерај за прање свих нереда.

· Ова торба за прање веша Хампер може бити постоље за косу за прање веша, а ипак можете директно обрисати рубље. Можете га једноставно преместити из собе у собу или зграде у зграду како бисте сакупили и депоновали веш. Одлично за путовања до и од самопослужних центара за прање веша. Поред тога, када није у употреби, наша колица за двоструку веш машину за прешање могу се преклапати за складиштење.

Кс Врећа за прање рубља Кс Фраме

Кс Врећа за прање рубља Кс Фраме

Излозбени простор

Наша фабрика корпе за корпе може бити прилагођена многим врстама торбица за прање веша / поп-уп хампера за организацију домаћинства.

Кс Врећа за прање рубља Кс Фраме

Hot Tags: к Рам за врећу за прање веша, Кина, произвођачи, добављачи, велепродаја, јефтини, прилагођени, на лагеру, бесплатан узорак
Istraga