Дечији Поп Уп прање веша Полиестерски материјал

Дечији Поп Уп Вешалица за прање веша Полиестерски материјал Лак за кошење и кошаре за складиштење одјевних предмета од оксфорд материјала. Састоји се од полиестерске тканине. Да бисте добили квалитетан живот који је запечатио кућу. Но, преносни преклопни округли поп уп колач за прање веша не заузима простор и лако се прикупља. Дизајн поклопца је опремљен поклопцем за боље функционисање прашине, чисте и освежавајуће предмете. Конструкција за унутрашњу конструкцију има одељак. Различити предмети могу се одвојено складиштити за једноставну претрагу и хигијену. Дно згушнуте кантице доњег залеђеног третмана, повећати отпорност на хабање, дебео дно није лако пропуштати, издржљивије. Сличне стране тела корпе са обе стране руке, може се користити за суспензију, не заузимају положај, ручица је јака, није лако рушити, јака и јака. Складиштење дизајна може се преклопити, не мора бити у стању да се преклапају када се чува, штеди време, чешће кућа.

Pošalji upitĆaskanje sada
Detalji o proizvodu

Детерџент Поп Уп Перионица ХамперПолиестер Материјал

Поријекло: Кина (копно)

Материјал: Висококвалитетни материјали од тканине210ДОкфорд, 3,5ммстеел жица, памучни памук, ПП цеви.

Величина: 42цмКс42Кс51ЦМ, прилагођена величина

Children's Pop Up Laundry Hamper Polyester Material

Children's Pop Up Laundry Hamper Polyester Material

1.Први материјал
2. Без икаквог хемијског састава
3. Зелена заштита животне средине
Производно време: 30-45 дана
Термин плаћања: Л / Ц, Т / Т
Паковање: стандардна кутија или на захтев
Наша услуга: ОЕМ / ОДМ је добродошла

Children's Pop Up Laundry Hamper Polyester Material

одлика

Дјечија кошара за складиштење играчака

Лака кошара за складиштење одјевних предмета од оксфордских материјала великог капацитета. Састоји се од полиестерске тканине. Да бисте добили квалитетан живот који је ушао у кућу. Али преносни преклопник за прање веша не заузима простор и лако се прикупља. Дизајн поклопца је опремљен поклопцем за боље функционисање прашине, чисте и освежавајуће предмете. Конструкција за унутрашњу конструкцију има одељак. Различити предмети могу се одвојено складиштити за једноставну претрагу и хигијену. Дно згушнуте кантице доњег залеђеног третмана, повећати отпорност на хабање, дебео дно није лако пропуштати, издржљивије. Сличне стране тела корпе са обе стране руке, може се користити за суспензију, не заузимају положај, ручица је јака, није лако рушити, јака и јака. Складиштење дизајна може се преклопити, не мора бити у стању да се преклапају када се чува, штеди време, чешће кућа.

Hot Tags: дечија поп-уп перионица спречава полиестерски материјал, Кина, произвођачи, добављачи, велепродаја, јефтини, прилагођени, на лагеру, бесплатни узорак
Istraga